Restaurant 't oud Gemeentehuis

Lekker tafelen in Poelkapelle

Ook niet residenten kunnen mee genieten van onze keuken. Je geniet van de sfeer in een kleinschalig familiehotel. Talrijke nieuwe vriendschappen werden hier al gesmeed. Allen welkom !

Kom en geniet à la carte of reserveer voor je vrienden of familie. We kunnen u een voorstel op maat verzorgen naargelang uw budget en wensen.

Seizoensgebonden openingsuren voor het à la carte restaurant:  van na de paasvakantie tot eind september: open elke dag behalve maandagen en wettelijke feestdagen. In de wintermaanden bieden we meestal de gelegenheid tot een table d'hôte formule voor de hotelgasten.

 

De korte keten, daar staan we voor !

Uit Westvlaamse velden en uit de Noordzee, net zoals jij het wilt! Eet je liever vlees of vis? Dat maakt niet uit. Bij 't oud gemeentehuis in Poelkapelle tref je zowel lekker mals en sappig vlees aan van lokale kwekers alsook verse zalm en zeetong. Onze leveranciers zorgen voor dagverse aanvoer.

Benieuwd naar onze keuken?

Sliptong

Verse vis

Liefhebber van sliptongen, schar of zalm? Elke dag aanvoer van verse vis. 

Ontdek ons aanbod

chateaubriand

Chateaubriand

De zachtste steak van de streek. Onze overheerlijke chateaubriand. Super mals. Te verkrijgen met hofmeesterboter, peperroomsaus, champignonsaus of béarnaisesaus.

Menukaart

Cocktails & Mocktails

We beschikken over tal van coctails en moctails om jullie dorst te laven.

Cocktails en mocktails

visschotel

Suggesties

Van tijd tot tijd hebben we één of meerdere vlees- of  vissuggesties in het aanbod. Tijdens het voorjaar hebben we natuurlijk altijd het aspergeseizoen. Divere bereidingen van dit witte goud passeerden al de revue. Sinds jaar en dag zijn we bekend voor het serveren van overheerlijke Zeeuwse bodemcultuur mosselen. Je kunt ze zowel proeven in de witte wijn, in de look, in de room, in de roquefort, in de ricard of simpelweg natuur. Aan jou de keuze !

Meer...

rundscarpaccio

Carpaccio van rund

Altijd lekker. Deze wordt gesmaakt door vele van onze klanten. Mals fijn gesneden rund afgewerkt met parmezano, balsamico, olijfolie, snoeptomaat, pijnboompitjes en wat rucola. Om van te smullen !

salade niçoise

Salades

Diverse seizoensgebonden salades aan de kaart te kiezen. Niçoise, geitenkaas, scampi salade, caprese,...